ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!

2017-01-25 10:53

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θ’ απολαύσουμε τις αρχικά ήρεμες και πολιτισμένες σινεφίλ συζητήσεις, που καταλήγουν συνήθως σε ξεκατίνιασμα και κατάρες… ναι, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των όσκαρ!

Έτσι κι εμείς εδώ στο booktourmagazine με υπευθυνότητα και μεγαλοψυχία, θα δώσουμε τα στανταράκια για αγαλματίδιο και θα σας στείλουμε ταμείο, κρατώντας ψηλά τις σινεφιλικές μας παραδόσεις! Εμπρός λοιπόν.. στυλό- δελτίο- πρακτορείο, σινεφίλοι μας!!

Popsugar

Το άχαστο όσκαρ για φέτος;.. Το αγαλματίδιο για την μουσική του «La la land» του Justin Hurwitz. Το μουσικό του θέμα αποτελεί το απόλυτο «κόλλημα» για φέτος! Με τα ακροδάχτυλα αγγίζουν επίσης το όσκαρ τόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας Damien Chazelle, όσο και οι παραγωγοί της  (Fred Berger, Jordan Horowitz και Marc Platt) για το βαρύτιμο της καλύτερης ταινίας για φέτος.

Με μικρό ρίσκο μπορείτε ν’ αυξήσετε το ποσό που έχετε να λαμβάνετε απ’ τον πράκτορα ποντάροντας στα όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου (Casey Affleck «Manchester by the Sea»), Β’ αντρικού ρόλου (Mahershala Ali «Moonlight») και Β’ γυναικείου ρόλου (Viola Davis «Fences»). ΔΕΝ αγγίζουμε εκείνο του Α’ γυναικείου ρόλου… κάνει τζιιζ! Με τρεις υποψήφιες (N. Portman – E. Stone – I. Huppert) που θα πιαστούν μαλλί με μαλλί ποια θα το πάρει σπίτι της, εσύ καλύτερα να λείπεις εκείνη την ώρα!!

 

Θυμηθείτε να πιείτε ένα κρασάκι στην υγειά μας, όταν θα «τρώτε» τα κερδισμένα, ε;… Καλή επιτυχία!

 

Για το BOOK TOUR, Τάσος Μαργέλος.