ΟΣΚΑΡ 2018: Η χρονιά της τίμιας μοιρασιάς!

2018-02-28 19:12

Ήγγικεν η ώρα των μεγάλων βραβείων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τα αγαλματίδια των όσκαρ παραταγμένα  σαν στρατιωτάκια, ζωσμένα με τον σωστό φάκελο αγκαλιά και μοναδική τους αποστολή να βρεθούν στα σωστά χέρια φέτος… σε αντίθετη περίπτωση θα αυταναφλέγονται!

Odyssey

Στοιχηματικά δεν θα είναι η χρονιά των εκπλήξεων, καθώς υπήρξαν ακλόνητα φαβορί στις μεγάλες κατηγορίες: Ταινίας οι πινακίδες, σκηνοθεσίας ο Ντελ Τόρο, αντρικής ερμηνείας ο Γ. Όλτμαν, γυναικείας η Φ. Μακ Ντόρμαντ, στους β’ ρόλους ο Σ. Ρόκγουελ (Πινακίδες) και η Ά. Τζάνει (Εγώ, η Τόνια), κινουμένων σχεδίων στην «Coco», μουσικής ο Α. Ντεσπλά (Η μορφή του νερού), διασκευασμένου σεναρίου στο «Να με φωνάζεις με το όνομα σου», φωτογραφίας στο «Blade Runner 2049», κουστουμιών στην «Αόρατη κλωστή» ενώ του ήχου έχει ήδη πάει στην «Δουνκέρνη» από την ημέρα που προβλήθηκε, μιας και ξεκούφανε τους έρμους που βρέθηκαν στην αίθουσα!

Άρα τι περιμένουμε για να φάμε τα νύχια μας φέτος; Την μάχη για το όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου ανάμεσα στις πινακίδες και το «Τρέξε»… αυτά! Το όσκαρ για την ξενόγλωσση ταινία είναι ανέκαθεν ντέρμπι από μόνο του!!

Πάρτε έναν καλό μεσημεριάτικο υπνάκο την Κυριακή, ετοιμάστε μια γερή δόση ποπ κορν, 2-3 σοκολάτες και απολαύστε την μεγάλη γιορτή!!!

Υ.Γ.: Μακριά από μίζερους και ξερόλες τέτοια μέρα…

 

Για το BOOK TOUR, Τάσος Μαργέλος.