Λίγα λόγια για την Κάλλη

2015-08-27 20:13

ΌΝΟΜΑ: ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΑΛΛΗ) 

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

E-MAIL: kalli_kwncta@hotmail.com

 

ΣΠΟΥΔΕΣ/ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: 

- ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 

- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ 7ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ <<ΠΑΤΑΚΗΣ>>. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ, <<Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ>> ΚΑΙ <<ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΦΥΣΕΙΣ>> 

- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, <<ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ>> 

- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ <<ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ>>. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. 

- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. 

- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2013 ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Heritage & Museums ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ <<ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΣΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ. 

- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟ 2015 ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ <<ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ>> ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ IST.