Καλά Χριστούγεννα (με κάποιες σκέψεις)

2015-12-12 14:50

Το στόλισμα είναι μια υπόθεση που απαιτεί χρόνο οπωσδήποτε. Πιο πολύ, όμως ζητάει απόθεμα δύναμης εσωτερικής για να μπορέσεις να βγεις από τη γενικότερη θλίψη που σε περιτριγυρίζει και να δεις τον κόσμο πιο λαμπερό. Φέτος λιγότερα ακόμη τέτοια στολίσματα βλέπω και ακόμη λιγότερους ανθρώπους να τα χαίρονται, έστω και στων άλλων τα σπίτια. Μπορεί άραγε μια παραπάνω λάμψη να βγάλει προς τα έξω και κάποια χαρούμενη διάθεση; Μπορεί να ανασύρει από τον μέσα κόσμο σπίθα χαράς; Αν ναι, τότε ας τα βάλουμε τα όμορφα στολίδια. Ας μην ξεχάσουμε, όμως, και αυτούς που θα τα κοιτάζουν από μακριά χωρίς οι ίδιοι να μπορούν να κρεμάσουν ούτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Και ας θυμόμαστε ότι δεν είναι τα ευκαιριακά στολίσματα που έχουν ανάγκη. Δυστυχώς τους λείπουν πολύ πιο απλά αλλά ζωτικής σημασίας πράγματα.

 

Για το BOOK TOUR, Διώνη Δημητριάδου.

https://meanoihtavivlia.blogspot.gr

 
«Σχολή μαθητευόμενων ποιητών»
Έναρξη: 27 Φλεβάρη
 
• Για κορίτσια και αγόρια δημοτικού (Ελλάδα, Κύπρο και ομογένεια)
• Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 4 εβδομαδιαίων συναντήσεων
• Κόστος: 40 ευρώ – εφάπαξ, στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η αποστολή του πτυχίου – βεβαίωση συμμετοχής και μια μικρή έκπληξη!
• Σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση
(συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας Zoom)
• Πρωτότυπα βίντεο, online παιχνίδια, δραστηριότητες αξιολόγησης, αυτοαξιολόγησης, αλληλεπίδρασης και ένα εφημεριδάκι που τα σπάει!
• Αναλυτική ανατροφοδότηση στις εργασίες των παιδιών
 
Αυτή η λογοτεχνική συντροφιά θα τα έχει όλα!
 
Συντονίζει ο ελληνοκύπριος ποιητής Θεοφάνης Θεοφάνους
Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: theofanis_theofanous@yahoo.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978198751