«Η Υπηρέτρια»: Το βασικό ένστικτο των γυναικών!

2016-10-13 11:28

Ήρθε η ώρα της Αθήνας ν’ αναστενάξει με μια απ’ τις καλύτερες ερωτικές ταινίες θρίλερ των τελευταίων ετών… στις Κάννες πάντως ακόμα παραμιλάνε! Η ταινία ξεχειλίζει από ερωτισμό και προκαλεί ρίγη με τις φετιχιστικές και μυστικιστικές της αναφορές. Πόση ομορφιά κρύβουν τα ερωτικά πάθη αναρωτιέσαι τώρα,ε;… Όταν πίσω απ’ την κάμερα στέκεται ο Κορεάτης μάστορας Park Chan Wook, πάρα πολλή!

 

Cinehouseuk

Βασισμένη στο βιβλίο «Fingersmith» της Σ. Γουότερς, θα σε σαγηνεύσει με την σεξουαλικότητα που ξεχειλίζει και θα σε καθηλώσει με το εξαιρετικό ξετύλιγμα μιας πανέξυπνης σεναριακά ταινίας. Οι συνεχόμενες ανατροπές και η ίντριγκα βοηθούν να φύγουν σαν νεράκι τα 140 λεπτά που διαρκεί, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις μαζί με τις ηρωίδες την πιο όμορφη έννοια του απελευθερωτικού σεξ και του λυτρωτικού πάθους!

Ο δημιουργός του  αριστουργηματικού «Old Boy»(2003) επέστρεψε για να μας παρασύρει στον αισθησιασμό μέσω ενός σκοτεινού ρομάντζου εποχής και να μας σαγηνεύσει με πανέμορφες εικόνες κι ακαταμάχητο στυλ. Αφεθείτε στο κινηματογραφικό του σύμπαν κι απολαύστε την νέα σπουδαία του δημιουργία…

 

Για το BOOK TOUR, Τάσος Μαργέλος.