Από την κονσόλα των παιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη!

2016-05-19 08:05

Αναμένοντας το θεαματικό «Assassin’s Greed» μ’ ένα γιγαντιαίο κουτί  καυτού ποπ-κορν στο ένα χέρι και κολλύριο για τα μάτια στο άλλο, για να μην χάσουμε ούτε μια απ’ τις εντυπωσιακές στιγμές που θα μας προσφέρουν Φασπέντερ και Κοτιγιάρ, θυμηθήκαμε 3 αντίστοιχες εντυπωσιακές ταινίες που προέκυψαν απ’ την κονσόλα των παιχνιδιών και πρόσφεραν χορταστικές στιγμές για τους λάτρεις των ταινιών περιπέτειας. Χαλαρώστε κι απολαύστε!

 

LARA CROFT: TOMB RAIDER (2001)

Wikipedia

H Αντζελίνα φοράει το καυτό σορτσάκι της  και ξεκινά να κάνει ακροβατικά, να τρέχει και να πυροβολεί ταυτοχρόνως! ΔΕΝ είναι ο θηλυκός Indiana Jones, αν και πολύ θα το ήθελε, για έναν πολύ απλό λόγο… ΔΕΝ έχει σενάριο!! Από την άλλη είναι μεγάλος ο πειρασμός για ν’ αντισταθείς στην ιδανική πρωταγωνίστρια… αμαρτήστε ελεύθερα!

 

RESIDENT EVIL (2002)

Filmaffinity

Η λαμπερή Μ. Γιόβοβιτς πυροβολεί ότι κινείται μεν, δεν θυμάται τ’ όνομά της δε! Η Άλις του τρομακτικού video game (όλοι οι κομπάρσοι την γυροφέρνουν με δαγκωμένους λαιμούς)  αξιοποιεί στο έπακρο τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ, αλλάζει ταχύτατα πίστες δυσκολίας, και φέρνει στα ταμεία 102.000.000… μολυνθείτε άφοβα!

 

Prince of Persia: The Sands of Time  (2010)

Wikipedia

Ο Τ. Τζίλενχαλ σε εξωτική περιπέτεια με μαγικό στιλέτο στο χέρι φέρνει σε πέρας άκρως επικίνδυνη αποστολή! Ασταμάτητη δράση και χαβαλές στην έρημο, μια πριγκίπισσα τσαμπουκαλού και καθαρόαιμη ψυχαγωγία… απολαύστε αβάδιστα!

Υ.Γ.: Αν υπήρχαν σενάρια της προκοπής, με videogames θ’ ασχολούμασταν;…Μπααα!!!

 

Για το BOOK TOUR, Τάσος Μαργέλος.