Συνομιλώντας... με τον Αντώνη Βαρθαλίτη

2016-08-16 12:02

 

Λίγα λόγια για εσάς.

Είμαι ηθοποιός και τραγουδιστής (τα τελευταία χρόνια). Απόφοιτος του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Γράφω μουσική και στίχους και έχω κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, 3 digital singles με τη Final Touch. Έχω γράψει μουσική για τρεις θεατρικές παραστάσεις και αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε καλοκαιρινή περιοδεία με την Κάρμεν Ρουγγέρη, στον "Κουρέα της Σεβίλλης". 

 

Το αγαπημένο σας βιβλίο.

Τα αγαπημένα μου βιβλία κατά γενική ομολογία είναι τα αστυνομικά-μυστηρίου.

Αλλάζει κατά περιόδους η επιλογή.

Ίσως αυτή την περίοδο θα ξεχώριζα τον "Χιονάνθρωπο" του Τζο Νεζμπο.

 

Η αγαπημένη σας παράσταση;

Έχω αδυναμία στο σύγχρονο θέατρο και στο μιούζικαλ.

Μια παράσταση που με συναρπάζει είναι το "Phantom of the Οpera" που είδα στο Λονδίνο.

 

Θέατρο και Λογοτεχνία τί σημαίνουν για έναν ηθοποιό;

Η λογοτεχνία είναι η τροφή της σκέψης. Το ερέθισμα, το εφαλτήριο της τέχνης. Το θέατρο συνδυάζει όλα τα προηγούμενα και μπαίνει εμβόλιμα και η πράξη μέσα σ´ αυτό. Είναι αλληλένδετα, και για μένα το ένα λειτουργεί μέσα από το άλλο.

 

Η μουσική σύνθεση και η λογοτεχνία αλληλοσυμπληρώνονται κατά τη γνώμη σας;

Με σωστή απόδοση και σεβασμό σ´ αυτό που αντιλαμβάνεται και κατανοείς απ´ την ανάγνωση, σαφώς και αλληλοσυμπληρώνονται. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γραφτεί αριστουργήματα με τη σύμπραξή τους.

 

Ο Αντώνης Βαρθαλίτης γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Νέου Ελληνικού Θεάτρου «Γ. Αρμένη» (2009). Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2007, όταν συμμετείχε στην κωμική σειρά του Mega "Μαρία Η Άσχημη (2007-2008)". Επίσης, έχει εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές "Το σόι μου (2016)" (Alpha), "Μάνα Χ Ουρανού (2014)" (Mega) και άλλες.

Ο Αντώνης, το 2012, έπαιξε στη διαδικτυακή διαφήμιση της Garnier Fructis με την Μαίρη Συνατσάκη, ''Η Μαίρη με τα Κίτρινα''. Το 2013, έπαιξε στην τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση της Cosmote, "Cosmote Spotify". Την ίδια χρονιά, τραγουδάει το τραγόυδι της διαφήμισης "Χριστουγενιάτικα δώρα επικοινωνίας" της Cosmote.

Ο Αντώνης, ασχολείται επίσης, επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής στο σύγχρονο τραγούδι και στην Jazz με τη Στέλλα Χροννέου στο "Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου" καθώς έχει παρακολουθήσει μαθήματα σολφέζ.

Περισσότερα για τον ίδιο θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook: 

www.facebook.com/antvarthalitis/?fref=ts

 
 
Για το BOOK TOUR, Αρχοντούλα Παναγιωτακοπούλου.