Ματή, το μαγικό ψιθύρισμα - Θεοφάνης Θεοφάνους

2014-09-21 22:09
3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
 
 
Τίτλος: Ματή, το μαγικό ψιθύρισμα
Συγγραφέας: Θεοφάνης Θεοφάνους
ISBN: 978-618-5040-46-8
 

Συντελεστές

Πρόλογος: Χριστίνα Νικολοπλάκη
Εικονογράφηση: Ραφαέλα Φαντασία
Επιμέλεια, Διορθώσεις: Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Σύνθεση εξωφύλλου: Θεοφάνης Θεοφάνους
Σελιδοποίηση: Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης
 
Σύντομη περίληψη
Η αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που δε δάμασε τα κύματα, δεν κατατρόπωσε μυθικά τέρατα σε μια νύχτα, δε χρίστηκε ηρωίδα κανενός παραμυθιού! Απλά κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους και τους δισταγμούς της, βλέποντας τη ζωή όπως ακριβώς είναι… υπέροχη!
 
Η αρχή του παραμυθιού...
 

Mια φορά κι έναν καιρό, στο ξέφωτο, δίπλα απ’ το παλιό σπίτι με τους ευτυχισμένους ανθρώπους, τ’ αηδόνια κελαηδούσαν την ιστορία ενός παιδιού με βλέμμα σπινθηροβόλο. Μόλις σκοτείνιαζε, τα δάκρυα της Ματή κυλούσαν σαν ποτάμι. Κανένα αστέρι δεν αντιλαμβανόταν τον λόγο που ένα μικροσκοπικό κοριτσάκι με μεταξένια καλοχτενισμένα μαλλάκια, φρεσκοπλυμένες πυτζάμες, παππούδες-γιαγιάδες να το κανακεύουν στο πριγκιπικό του δωμάτιο, πάντα πλημμυρισμένο από λογιών λογιών λιχουδιές, γιγάντια κυκλικά γλειφιτζούρια, πολύχρωμα ζαχαρωτά, ζουμερές καραμέλες, ολόφρεσκα λουκούμια και ροζ μαλλί της γριάς, μπορούσε να είναι τόσο κατσουφιασμένο κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Εκτός…

 
 
Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Δεκέμβριο του 2013.
 
 

Nα το μοιραστείτε με φίλους σας και να το χαρίσετε σε μικρούς και μεγάλους, μιας και τα παραμύθια δεν έχουν ηλικιακό κοινό, διαβάζονται από τον καθένα με τη δική του ψυχή. 

 

Καλή ανάγνωση!

 

Για το BOOK TOUR, Θεοφάνης Θεοφάνους.